Поділитись:

Чи сунути ніс не у свою справу?

Четвер, 15 березня 2018, 07:40

Колись у мене були сусіди, які жахливо сварилися. Здається, я чула усі нецензурні слова, на які здатна людська фантазія. Часом крики заважали заснути та й ніяково було ставати частиною чиєїсь суперечки.

А потім з іншими сусідами стався неприємний інцидент: їх пограбували. Я можу помилятися, але в той вечір краєм ока на майданчику між поверхами, я бачила ймовірного грабіжника чи його спільника, який стояв "на шухері". Він стояв на майданчику, що вище мого поверху. Я не звернула увагу на дивног чоловіка і зачинилася від нього за дверима власної оселі. І забула про все, аж доки поліція не почала опитувати сусідів.

І я задумалася: а може варто сунути свій ніс, коли чуєш суперечку сусідів і таким чином попередити якийсь злочин? Який, куди страшній, аніж просто крадіжка майна.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів