Поділитись:

У Луцьку буханці від "Теремно Хліба" вантажили на голі візки

Четвер, 15 березня 2018, 16:00

Небайдужих лучан вразило те, як вивантажують хліб поблизу супермаркету "Наш Край", що на вулиці Шевченка.

До "Конкурента" звернулися містяни, які додали відповідне фото та розповіли, що хліб ПАТ "Теремно Хліб" був без целофанових пакетів і вивантажувався на звичайні візки. Лучани побоюються, що продукт харчування за таких умов може потрапити до рук покупців у неналежному виді та стати причиною якогось захворювання.

У ПАТ "Теремно Хліб" у коментарі "Конкуренту" зазначили, що вони відповідають за чистоту власної продукції. До того ж на підприємстві є мийка ящиків, у які й кладуть незапакований хліб. Що стосується вивантаження хлібобулочний виробів, то це вже компетенція супермаркетів.

"Зазвичай хліб, який привозиться у супермаркети, дійсно складається у такі візочки. Вони, за інформацією супермаркета, призначаються саме для транспортування хліба. Більшість супермаркетів вже на місці пакують його у торбинки. У "Теремно Хліб" є частина пакованої продукції, яка збільшується постійно, бо всім намагаємося розповісти, що пакований хліб є чистим, його зручно взяти з собою та й на "кліпсі" вказана дата виготовлення і термін придатності. Ми відповідаємо за ту чистоту, яка в нас є. Також ми можемо супермаркету надавати рекомендації, але контролювати все, на жаль, не можемо", – прокоментували інцидент у підприємстві.

Надрукувати
мітки:
коментарів