Поділитись:

Гнідавський цукровий завод купив нове обладнання для модернізації (фото)

П'ятниця, 16 березня 2018, 15:25

На Гнідавському цукровому заводі продовжується модернізація виробництва. Вже сьогодні, 16 березня, на підприємство надійшов і готується до експлуатації перший жомопрес фірми "Babbini". Обладнання призначено для віджиму жому після дифузії.

Про це нам повідомив заступник голови правління з питань інвестицій Гліб Галькевич, - повідомляють на сайті заводу.

"До цього в нас стояли старі німецькі преса, які технічно застарілі в порівнянні з сучасним обладнанням. Сухі речовини, які ми з них отримували сягали лише 14 %, що було малоефективно. Кожна фірма, яка проводила аудіювання нашого підприємства вказували на них, як на найслабше наше місце, тому що не віджата вода на пресі це додаткова вода залита в дифузію, бо те що ми можемо вижати із бурякової стружки цукор нам потрібно виекстрагувати з дифузії", - наголошує Галькевич.

Нові встановлені преси будуть мати неабиякий вплив на енергетичну ефективність, а за рахунок скорочення часу дифузії. Це знову ж таки зменшить кількість нецукрів, які доводиться пропускати через весь процес переробки, а співвідношення цукрів до нецукрів істотно збільшиться.

Інші три установки пресів надійдуть на підприємство в кінці квітня поточного року. Роботи з підготовки тривають, а реалізація проекту завершиться до початку сезону 2018 року.

Втіленням проекту в життя займається "Українська технологічна компанія", яка має відповідний досвід у встановленні такого обладнання. Також для встановлення новітнього обладнання на підприємстві буде збудоване відповідне приміщення з належною інфраструктурою.

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 березня 2024
17 березня 2024
13 березня 2024
12 березня 2024
19:34