Поділитись:

Без знижки на рекламу не було б заробітку, - луцький рекламіст (Відео)

П'ятниця, 16 березня 2018, 20:00

Підприємець Павло Цапюк переконаний, що завдяки знижкам на розміщення зовнішньої реклами рекламістам вдалось отримати заробіток.

Бігборд -не просто залізяка, а з кожного борду платиться 1500 гривень орієнтовно в бюджет. Про це сказав Павло Цапюк 16 березня під час ток-шоу "Протилежний погляд LIVE".

"За кусочок землі платиться стільки, скільки за приміщення не платять", - сказав Павло Цапюк.

Заступник Луцького міського голови Олександр Рачков сказав, що якщо говорити про рішення виконкому щодо підвищення тарифів, то доречно було б зважити ситуацію яка відбувалась з 2014 до 2017 року. Саме тоді діяла так звана знижка, через яку, за словами Рачкова, бюджет втратив близько 7 мільйонів.

"Чому про це не будемо говорити? Ці 7 мільйонів десь поділися в підприємствах, які займаються рекламою", - сказав Олександр Рачков.

Однак Павло Цапюк сказав, що якби не було б цієї знижки підприємці, які займаються рекламою просто не мали заробітку.

"430 тисяч орендної плати ми сплатили до бюджету лише в тому році. Якби знижки не було, то не було б і тих мільйонів які заробляли. Якби не було знижки – не було б заробітку", - додав Павло Цапюк.

Нагадаєм, виконавчий комітет прийняв рішення збільшити базовий тарифу розрахунку плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів на 49%.

Свою позицію щодо цього питання пояснював радник міського голови Ігор Поліщук: він зазначав, що таким чином зростуть надходження до бюджету. Такі дії обурили представників рекламного бізнесу.

Надрукувати
мітки:
коментарів