Поділитись:

За скільки можна винайняти однокімнатну квартиру в новобудовах Луцька (інфографіка)

Неділя, 18 березня 2018, 13:00

У березні середня вартість оренди однокімнатної квартири в новобудові Луцька становить 4000 гривень.

Про це повідомляє портал Domik.ua.

За інформацією професійних українських ріелторів, орендувати житло у новобудовах за найнижчою вартістю можна на околицях обласних центрів України.

Середні ціни на оренду однокімнатних квартир в новобудовах різних міст України

Дані інфографіки демонструють середню вартість оренди однокімнатних квартир в новобудовах різних регіонів України. Орендна плата формується виходячи з площі, планування і комплектації житла, тому може відрізнятися.

Найдорожче зняти житло можна в Києві – за 15 000 грн. Серед інших міст центральної частини України найвищі показники простежуються в Дніпрі – 6500. Недорого орендувати однокімнатну квартиру можна в Кропивницькому – за 3800 грн в місяць.

У західній частині України максимально дорого зняти однокімнатне житло можна у Львові – за 7000 грн. Найнижча вартість оренди квартир спостерігається в новобудовах Луцька та Чернівців – 4000 грн.

У східній частині України орендувати житловий об'єкт за найвищою ціною можна в багатоквартирних нових житлових комплексах Харкова – за 6000 грн. Мінімальні показники відзначені в Запоріжжі – 4500 грн.

У південній частині України найдорожче зняти однокімнатну квартиру можна в Одесі – за 8000 грн. Невисока вартість оренди житла виявлена ​​в новобудовах Херсона і Миколаєва – 4500 грн.

У північній частині України орендувати однокімнатний житловий об'єкт за низькою вартістю можна в багатоквартирних нових житлових будинках Сум – за 4000 грн. Найбільш висока вартість оренди житлової нерухомості відзначена в Житомирі – 5000 грн.

Надрукувати
мітки:
коментарів