Поділитись:

"А эти ночи в Крыму теперь кому?": у Луцьку відбувся чуттєвий концерт "Бумбоксу" (фото)

Понеділок, 19 березня 2018, 11:35

Гурт "Бумбокс" із новим альбомом "Голий король" приїхав і до Луцька. У РЦ "Промінь" прийшло чимало поціновувачів якісної української музики аби послухати нові треки – "Сталеві Квіти", "Болєльщик", "Колишня", "Вечір в Ріо", "Голого Короля" та старі-добрі хіти гурту.

Про альбом сам Андрій Хливнюк каже, що йому дуже хотілося щоб пісні були об'єднані концептуально.

"Я не писав пісню "Голий Король" про якогось конкретного політичного діяча. Але, думаю, вперше написав пісню-діалог. Діалог з країною. Це серйозна річ, за формою – класичний хіп-хоп, зіграний наживо", – відповів Хливнюк на головне питання меломанів: "Чому ж альбом має таку назву?".

Саме з однойменної пісні й стартував концерт "Бумбоксу" в Луцьку, яку із перших нот впізнали та підспівували глядачі.

Варто зазначити, що "Люди" і "Голий Король" стали третьою і четвертою пластинками, що вийшли на вінілі.

"Тобто, за всіма класичними стандартами це крута меломанська штука", – додав Хливнюк та зауважив, що це "важкі" вініли, адже їх маса становить 180 грам.

Наступною піснею лучани почули "Сталеві Квіти", яку "Бумбокс" присвятив всім волонтерам та небайдужим громадянам.

Емоційність та обмін енергетикою із артистами просто зашкалювали. Андрій Хливнюк радо спілкувався та жартував із публікою. Опісля черговий вигуків "Андрюха красава!", Хливнюк жартома зауважив, що раніше на концертах були такі люди, що любили вигукувати, однак нині команда возить їх із собою.

"Це наші люди", – із посмішкою на вустах промовив фронтмен "Бумбоксу".

Щодалі гурт підкорював серця лучан і всидіти на зручних кріслах було неможливо. Хоча й, за словами Хливнюка, обмін енергією можливий й тоді, коли публіка сидить, але танці взяли верх.

Знайомі хіти "Поліна", "Вахтёрам", "Наодинці", "Квіти у волоссі", які, здавалося, виконувалися із особливим трепетом та драйвом остаточно підкорили лучан. А маленькі фанатки під сценою чекали вдалого моменту, аби подарувати квіти улюбленцям та взяти омріяний автограф.

Вже тяжко уявити концерт гурту "Бумбокс", на якому не звучатиме пісня "Люди", отож цю композицію музиканти виконали "на біс".

На завершення гурт виконав пісню "Скрябіна" "Спи собі сама" і порадив ходити на концерти живих артистів.

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 березня 2024
17 березня 2024
13 березня 2024
12 березня 2024
19:34