Поділитись:

Прибирання, святкове оформлення, етнофестиваль: Луцьк готується до Великодня

Понеділок, 19 березня 2018, 15:37

Керівників виконавчих органів міської ради та комунальних підприємств міста Луцька зібрали на розширену нараду щодо підготовки до Великодніх свят.

В. о. Луцького міського голови Григорій Пустовіт доручив департаменту ЖКГ організувати підготовку до проведення загальноміської толоки, яка відбудеться 20-21 квітня 2018 року. ЛСКАП "Луцькспецкомунтранс" повинне подбати про своєчасне вивезення сміття, а департамент ЖКГ забезпечити якісне прибирання навколо смітників, – повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Аби забезпечити якісний культурний простір для лучан та гостей міста, традиційно у другий день Великодня на Театральному майдані міста відбудеться масштабний етнофестиваль "Великдень у Луцьку". Він розпочнеться 9 квітня о 12:00 годині. Зі слів директора департаменту культури Тетяни Гнатів, буде забезпечено тематичне святкове оформлення вулиці Лесі Українки та Театрального майдану, зокрема 4 квітня будуть встановлені святкові арки та арт-об'єкти. Заплановане проведення різноманітних культурно-мистецьких заходів для дорослих та дітей. Як і в попередні роки, на Великдень до Луцька прибуде делегація із міста-побратима Волноваха. Близько 50 дітей із Волновахи також будуть охоплені Великодніми атракціями.

Також у період Великодніх свят на Театральному майдані буде організований святковий ярмарок.

Спільно з громадськими організаціями проведуть цикл тематичних молодіжних та спортивних заходів.

Підприємців, які здійснюють свою діяльність на вулиці Лесі Українки, проситимуть святково оформити фасади своїх закладів.

Буде забезпечено безперебійне курсування громадського транспорту за маршрутом "Конякіна – Гаразджа".

Надрукувати
мітки:
коментарів