Поділитись:

#30суперднів: переможці "здорового челенджу" від медцентру "Благомед" отримали сертифікати (фото)*

Середа, 21 березня 2018, 11:10

"30 супер-днів" – саме таку назву мав марафон від медичного центру "Благомед", під час якого його учасникам щодня пропонувалася одна нова корисна звичка. За умовами челенджу, кожну звичку треба було виконувати протягом всього марафону, накопичувати їх та додавати до свого звичного способу життя. Так, учасники марафону за 30 днів здобули базові вміння для того, щоб підтримувати себе у формі та бути активними.

Звички були корисними, цікавими та різноманітними: від організації правильного харчування до вміння бути наодинці з собою. Окрім цього учасники марафону мали вимикати гаджети та відмовитися від інтернету за годину до сну, ходити пішки мінімум півгодини в день, рівно тримати спину, виконувати вправу "планка", планувати меню та розпорядок дня, відмовитися від цукру та смаженого, спати по 8-годин, виділяти 15 хвилин щодня для перебування в тиші та інше.

Долучилися до марафону на сторінці медичного центру "Благомед" у Facebook багато охочих жінок. А щоб у подібних проектах брали участь і чоловіки, в медцентрі запевнили, що організують не менш цікаві челенджі.

Засновниця медичного центру "Благомед" Світлана Мікуліч розповіла, що їй приємно було читати коментарі, у яких учасники ділилися враженнями та описували свої зміни.

"Ми організували цей челендж для того, щоб дати зрозуміти людям, що здоровий спосіб життя – це не складно, не дорого і не потребує надзусиль. Це все стереотипи. Насправді ж рішення бути здоровими, активними і красивими – це вибір самої людини і починається він із маленьких звичок, крок за кроком, поступово. Головне – бути свідомими, керувати своїм життям, вибором, емоціями, чути себе і поважати свій організм. Цьому ми і намагалися навчити учасників челенджу", – розповіла Світлана Мікуліч.

Три переможниці марафону, яких обирали за мотиваційними звітами-враження опісля завершення челенджу, Інна Питель, Діана Гарасюк та Анна Четвергова під час вручення сертифікатів залюбки розповідали, як же вони протягом цих тридцяти днів ставали активнішими і здоровішими. Цікаво, що звичка відмови від гаджетів стала однією із найскладніших для них.

"Тяжко було відмовитися від гаджетів, коли робота пов'язана із ними. Сидиш, і аж руки чешуться", – жартома розповіла Інна.

Інна Питель><span class=Інна Питель

Своєю чергою, Діана зауважила, що це для неї дало більше реального часу.

"З'явився час для себе, роздумів, спілкування з дитиною і планування. Тобто ця звичка вилилась, мабуть, у 10 інших звичок", – розповіла лучанка.

Діана Гарасюк><span class=Діана Гарасюк

А звичка відмови від солодощів сподобалася Анні. Жінка зізналася, що від першого дня очікувала на таке завдання, а опісля перегляду фільму "Цукор", запевнила, що точно тепер старатиметься вилучити його із свого раціону.

Також жінки ділилися своїми рекордами у вправі "планка" та чи складно було не вживати солодощів і мучних продуктів.

Спочатку ж планували, що переможець буде один, але саме зважаючи на активність користувачів – їх більше. Інна Питель та Діана Гарасюк, котрі під час проекту були найактивнішими, отримали сертифікати на 2000 гривень на послуги медичного центру "Благомед". А заохочувальний приз, сертифікат на 1000 гривень, отримала Анна Четвергова.

Як виявилося, всі переможниці й після проекту не зупинилися і продовжують дотримуватися нових звичок. А у медцентрі запевнили, що продовжуватимуть створювати подібні челенджі, адже переконані, що завдання сучасного медичного центру не просто лікувати пацієнтів, а прищеплювати людям культуру правильного ставлення до власного здоров'я.

Надрукувати
мітки:
коментарів