Поділитись:

Нестерук поскаржився у суд на обшуки фіскалів

Середа, 21 березня 2018, 10:22

Депутат Луцької міської ради Петро Нестерук заявив, що дії Головного управління Державної фіскальної служби на Волині, журналістами ТРК "Аверс", "Волинських новин", "Під прицілом" мають політичний характер. Відтак депутат подав скаргу до суду.

Про це він написав у Facebook.

"Особливо прискіплива увага проявилася у перерахованих вище структур до мого бізнесу і моєї персони після відмови фракцією БПП "Солідарність" у міській раді, яку я маю честь очолювати, як і однойменну міську партійну організацію, вступити в нову "укпропівську" більшість", – зазначив він.

Зі слів Нестерука, вже майже рік триває тиск на нього та бізнес, в якому він є співвласником. Зокрема, повідомив депутат, журналісти "зливають" негативну інформацію і сюжети про роботу ТОВ "Полісся-Трейд", провели серію так званих розслідувань, де звинувачують у продажності і цинічності, а фіскали уже поселилося на орендованих "Поліссям-Трейд" квадратних метрах.

"За два роки з десяток, а то і більше перевірок. Описують, рахують, арештовують і повертають майно, проводять виїмки документів, повертають їх невчасно і.т.п. Скажіть мені, чому така пристальна увага ГУ ДФС у Волинській області до ТОВ, яке займає менше 5 % оптового ринку алкогольної продукції? Ще як мінімум 16 фірм в області реалізують оптом алкогольну продукцію. Серед них такі, які займають 15-20 відсотків ринку", – написав він.

Як повідомив Нестерук, учора, 20 березня, було недопущено чергову бригаду в кількості 4 осіб з ГУ ДФС Волинської області на ТОВ "Полісся-Трейд" для проведення 10-денної фактичної перевірки.

До того ж, лише тиждень тому слідче управління ГУ ДФС на підставі ухвали слідчого судді провели виїмку усіх головних документів ТОВ, зокрема щодо фінансово-господарських відносин, договори та угоди з додатками, товаро-транспортні накладні та багато іншої документації. А ще раніше, на письмову вимогу старшого слідчого з ОВС Балика І.І., ТОВ направило на адресу ГУ ДФС у Волинській області інші витребувані ними документи, – розповів депутат.

"Тому вважаю заангажованими і політично обґрунтованими дії ГУ ДФС у Волинській області щодо діяльності ТОВ "Полісся-Трейд". Вчора було подано скаргу у встановленому законом судовому порядку. Чекаю на справедливе рішення суду", – заявив Петро Нестерук.

Надрукувати
мітки:
коментарів