Поділитись:

У Луцьку змінилася система нарахувань оплати за воду

П'ятниця, 23 березня 2018, 09:36

У Луцьку змінилась система нарахувань за спожиті послуги водопостачання та водовідведення. Тому у споживачів можуть виникати запитання стосовно розміру нарахувань, що зазначено у квитанціях.

Отримати вичерпну відповідь щодо здійснення розрахунку, а також уточнити показники квартирних лічильників можна зателефонувавши за номером 74-91-21, 28-40-40, 28-40-48, 28-40-56, 28-40-14, а також звернувшись особисто у відділ з обслуговування клієнтів за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська 26 та вул. Січова 16 (1 поверх), – інформує прес-служба КП "Луцькводоканал".

Для повного контролю за обсягами нарахувань та оплат за послуги водопостачання та водовідведення, у "Луцькводоканалі" пропонують скористатись інтернет-магазином комунальних послуг – ukrbilling.com. Тут споживачможе переглянути стан свого особового рахунку, внести фактичні показники лічильників, друкувати готові розрахункові квитанції на оплату, а також провести оплату через інтернет. Користуючись цим сервісом, Ви значно спрощуєте собі процес сплати за спожиті послуги та отримуєте можливість контролю за станом оплати свого особового рахунку.

На підприємстві нагадують, що споживач зобов'язаний щомісячно передавати показники індивідуальних приладів обліку. У разі неподання споживачем таких показань, нарахування у розрахунковому періоді здійснюється за середньодобовим споживанням, що передбачено у ЗУ "Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання".

Надрукувати
мітки:
коментарів