Поділитись:

Коли відкриють луцьку "Ротонду" і що нового обіцяють

П'ятниця, 23 березня 2018, 15:00

Відкриття сезону у комплексі сімейного відпочинку "Ротонда"" BEACH CLUB планують на початку травня.

Про це розповів власник закладу Роман Хорзов, – інформує Волинь24.

"Відкриття плануємо орієнтовно на початок травня, десь після травневих свят. А купальний сезон у комплексі розпочнеться на початку червня, якщо погода сприятиме", – розповів він.

Також, з його слів, цьогоріч біля закладу відкриють найбільший у парку ігровий майданчик. На території розмістять гойдалки для дітей з обмеженими можливостями. На дитячому майданчику зможуть відпочивати не лише відвідувачі "Ротонди", але й всі гості парку.

Ще однією фішкою "Ротонди" стануть нічні кіносеанси під відкритим небом.

"Ми будемо показувати хітові фільми всіх часів. Так, кожен з гостей "Ротонди" зможе переглянути фільм, відпочиваючи на лежаках", – розповів Роман.

А меню вдосконалять оригінальними м'ясними стравами, – додав власник.

Нагадаємо: оновлену "Ротонду" відкрили у липні 2017 року. Тут є велика зона для засмаги з лежаками, парасолями та кріслами, велика зона кафе зі зручними столами та шатрами. Крім того, спеціальні інженерні рішення дозволяють використовувати об'єкт і як концертний майданчик.

Раніше Роман Хорзов розповідав, що через кардинальні зміни погоди передбачити роботу басейну в "Ротонді" вкрай вакжо. І зауважив, що в басейні є підігрів.

Надрукувати
мітки:
коментарів