Поділитись:

Луцький "Богдан Моторс" готовий оновити комунальний транспорт в Україні

П'ятниця, 23 березня 2018, 16:40

АТ "АК Богдан Моторс" готовий допомогти українським містам в оновленні комунального транспорту.

Про це заявили в прес-службі корпорації.

В компанії додали, що можуть запропонувати сучасні тролейбуси та автобуси, зокрема екологічно чисті електричні моделі.

"Богдан" підтримує місцеву владу у її прагненні забезпечити мешканців новими тролейбусами та електробусами, які відповідають європейським стандартам безпеки та екологічності. Луцький завод Корпорації має величезний досвід у проектуванні та виробництві електротранспорту. Це забезпечило підприємству міжнародні контракти з Польщею, Чехією, Францією та Данію. Але головним пріоритетом у нашій роботі залишається задоволення потреб України у модернізації та збільшенні чисельності рухомого складу міських автопарків", – підкреслили в прес-службі.

Вітчизняний виробник у разі необхідності готовий приєднатися до розробки дорожніх карт, в рамках яких українські міста зможуть за короткий термін якісно оновити склад громадського транспорту.

Нагадаємо: "Богдан" підтримує ініціативи з оновлення рухомого складу в українських містах та його заміни новими безпечними, комфортними і екологічними зразками. Рухомий склад у більшості міст України вже вичерпав строк експлуатації та несе загрозу для пасажирів. Він потребує заміни новим – безпечним і комфортним транспортом. В Україні є достатньо вітчизняних виробників, які можуть задовольнити потреби міст та регіонів в оновленні автопарку.

Надрукувати
мітки:
коментарів