Поділитись:

Лучанка спростувала міфи про китайські підробки

П'ятниця, 23 березня 2018, 17:30

Автор фото:ілюстративне

Відома ведуча Яся Рамська, яка 10 років працювала на радіо "Луцьк", а нині переїхала до Китаю, спростувала міфи про китайські підробки.

"Конкурент" поцікавився, чи носять самі китайці одяг та взуття, який виготовляють у країні. Адже саме Піднебесна славиться виготовленням підробок.

"Я скажу, що підробки це не завжди дуже погано. У китайських містах Гуанчжоу і Шеньчжені є багато фабрик, які шиють взуття чи одяг. Ці фабрики належать відомим брендам. Ми можемо купити Reebok, а там буде написано Made in China, але з тих фабрик можна купити справжню якісну річ за невеликі гроші. Я от своєму татові, бо він любить саме Reebok, привезла кросівки, які на наші гроші коштували 600 гривень. І це не підробка", – навела приклад Яся.

Яся Рамська у Куала Лумпурі , в старовинному храмі Шрі Махамаріамман><span class=Яся Рамська у Куала Лумпурі , в старовинному храмі Шрі Махамаріамман

Також додала, що є підробки, які просто не можна відрізнити від оригіналу. Вони настільки якісно зроблені і до того ж коштують дешевше, аніж ті брендові речі. Там не написано "Abibas" чи ще щось таке.

"Люди, які це продають, кажуть, що це репліка. Але це також купують. Звичайно, є й дуже-дуже погані підробки, але цікаво те, що Китай – це не така країна підробок, як ми собі думаємо", – зауважила ведуча.

Окрім того наголосила, що в Піднебесній, як і в будь-якій країні, є багато всього якісного. І за якість, як і в Україні, як і всюди, кожен має платити гроші.

"В них же є "AliExpress", який розрахований на експортування товарів оптом. Зрозуміло, що якщо людина бере опт, то вже якість виступає другорядним поняттям. Може, тому й склалася така думка поза Китаєм, що це країна страшних підробок. Насправді Китай недешевий. Послуги краси, перевезень і все, що не стосується їжі, є досить дорогим", – підсумувала Яся.

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 січня 2024
30 листопада 2023
03 жовтня 2023
18 вересня 2023
12 вересня 2023
01 серпня 2023
24 липня 2023
06 червня 2023
15 травня 2023
03 квітня 2023