Поділитись:

Vox populi. Луцьк туристичний: чого бракує місту

Субота, 24 березня 2018, 20:00

Луцьк багатий на різноманітні заклади харчування і відпочинку. І така карта змінюється динамічно: щось відкривається, на тому місці з′являється щось нове. Піцерій, кав′ярень, кондитерських – на кожному кроці.

Але чи задоволені цим лучани, та й взагалі, чого бракує їм у Луцьку, дізнавався "Конкурент".

Наталія:

"Я задоволена абсолютно всім. Навіть не знаю, що сказати. Передусім в місті потрібно зробити дороги. А так, в нас вулиця Лесі Українки гарна, біля замку територія гарна. Луцьк – гарне місто".

Юля:

"Бракує закладів, куди можна заїхати коляскою. Вони у нас навіть якщо є, то туди не влазить коляска. Нема таких умов в нас. Додати б Луцьку якихось місць для пікніків, де можна посидіти на траві. Хочеться, щоби був МакДональс".

Настя:

"Озелення треба більше. А ще в Луцьку бракує смітників".

Анатолій (учасник гурту "MOTANKA"):

"Закладів тут багато. Хочеться, щоби в Луцьку відбувалося більше культурних заходів, наприклад, якісних рок-концертів, щоб приїжджали хороші виконавці. Бо так виходить, що коли хороший гурт їде з туром, то Луцьк об′їжджає, бо в нас спляча аудиторія. Або через те, що нема організаторів".

Віктор (учасник гурту "MOTANKA"):

"Мені бракує культурних подій, літературних, музичних, рок-подій, метал-концертів. Також хочеться більше концертів на вулиці. Часто буваю закордоном, там навіть взимку фести на вулиці, ставлять магазинчики, запрошують гурти. У нас спокійно такі фести можна організовувати біля драмтеатру. Люди б приходили, пили каву, спокійно розмовляли і гарно проводять час".

Надрукувати
мітки:
коментарів