"McDonald's" би позаздрив: "Кромберг енд Шуберт" відкрив лофтову їдальню (фото)*

У Луцьку працівники заводу "Кромберг енд Шуберт" віднині харчуватимуться у модернізованій і стильній їдальні, яку перевтілили за один місяць.

Так, 3 квітня, під час святкового відкриття фінансовий директор заводу Олександр Шаварський разом із партнером співвласником гастрогалереї "Корона Вітовта" Ігорем Тимощуком та ресторатором Романом Хорзовим розповіли, як же відбувалося оновлення, на чому акцентували увагу та що власне змінилося у самій їдальні.

А зміни помітні одразу – стильний лофтовий інтер'єр, невибагливі "доларові деревця", які роблять їдальню затишнішою, стіни із дерева, гарне освітлення, чотири каси замість колишніх двох, широкі вітрини та збільшення до 145 місць для працівників. Це саме те, що першочергово впадає у вічі. Далі ж звертається увага на деталі – чистота, зручність у розміщенні столів, вітрин та кас, інформаційні вивіски.

Піар-менеджер "Кромберг енд Шуберт" Тетяна Сомова розповіла, що їдальня на заводі функціонувала завжди. Людей забезпечують гарячими обідами, вартість яких частково відшкодовується за кошти підприємства, однак після вивчення думки працівників та ініціативності керівників виникла потреба у модернізації не тільки інтер'єру, а й самої концепції їдальні.

Піар-менеджер "Кромберг енд Шуберт" Тетяна Сомова

Фінансовий директор заводу Олександр Шаварський

Фінансовий директор "Кромбергу" Олександр Шаварський зауважив, що завод вже 8 років співпрацює із співвласником "Корони Вітовта". Та аби зробити прорив у якості обслуговування, вони запросили в команду ресторатора Романа Хорзова.

"Нам треба було третє око для того, щоб критично подивитися на ці всі процеси і, можливо, внести певні родзинки, аби 3,5 тисячі людей обслуговувати щодня в цьому приміщенні. Я думаю, що навіть "McDonald's" позаздрив би тій ритмічності, організації і тому німецькому такту використання цієї площі. Тому перед вами звітує "свята трійця", яка протягом цього місяця не спала ночей, яка за зачиненими дверима дискутувала, а інколи дискусії переходили й у гарячу фазу. Наступного дня ми заспокоювалися і все узгоджували далі", – зізнався фінансовий директор.

Співвласник гастрогалереї "Корона Вітовта" Ігор Тимощук

Ігор Тимощук, своєю чергою, розповів, що на заводі не зупинялися на досягнутому, а із задоволенням взялися піднімати стандарти робітничої їдальні на вищий рівень.

"Ми сподіваємося, що в ній буде скомпоновано все: якість продукції, асортимент, сервіс, інтер'єр, атмосфера. Завдяки цьому підніметься сама культура харчування і найголовніше – зітруться стереотипи того, що робітнича їдальня це щось сіре, буденне і несмачне", – зауважив партнер "Кромберг енд Шуберт".

А Роман Хорозов подякував керівництву заводу за чітку позицію у формуванні цілей і задач. До того ж, ресторатор розповів про оновлене меню.

"Ми робили те, що люди любили у цій їдальні. Тут і раніше смакові властивості страв тішили працівників, ніколи не було нарікань і скарг, тому ми залишили основу, а завдяки творчій роботі і досвіду залучених спеціалістів зробили деякі нові позиції та комплексні рішення. Нині калорійність обіду сягатиме не менше 1000 калорій, встановлена відмінна ціна і широкий асортимент. В меню є до 100 позицій, при чому страви щодня змінюватимуться. Також меню може мінятися і на нічну зміну", – зауважив відомий ресторатор.

За традицією відбулося й офіційне перерізання стрічки, а потім на картах України та Німеччини на знак дружби усі охочі мали змогу залишити відбитки пальців. Ці картини прокрасять стіни заводу "Кромберг енд Шуберт".

Після офіційної частини заходу, працівники мали змогу нарешті скуштувати страви з нового меню, зручно вмоститися на стільці та під музичний супровід поділитися своїми враженнями від модернізованої їдальні, яка, певно, стала найкращою у місті.

* * *

Сподобалося? Підпишіться на нашу сторінку в Facebook. Також завжди будьте в курсі найважливіших новин, використовуючи чат-бота у Messenger. Ми не будемо спамити. Чесно :)
Якщо ви помітили помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Надрукувати
Луцьк
Опубліковано:
03.04.2018 17:55
Переглядів8408
Коментарів7
Поділитись
Залишити коментар
Коментувати
19:25
08.04.2018
Реаліст сьогодення
Рабів загнали до цивільного водопою. що ви радієте вони мільйони в кармани кладуть за вашу недооуінену працю а ви радієте що інтерєрчик поміняли. Люди в Німеччині по пару тисяч євро мають а дурні хохли за безцінь працюють, нюхають хімію і радіють що пан кісточку кинув буде защо за комуналку заплатити і носків навіть вистачить купити
03:48
04.04.2018
Юлія
Круто! Молодці!!!
00:20
04.04.2018
Працівник
Якщо Бога нема, то хто створив таке "неймовірне підприємство"? Тільки щось ніхто не згадує про обмеження на перерву 20хв для робітників, 10 з яких вони простоюють в черзі Та й про те мовчок, що люди харчувалися місяць незрозуміло чим в палатках на морозі зі столами з якихось останіх гадюшників від яких віддавало сигаретами...
09:16
04.04.2018
Лучанин
3
1
то може місяць варто було потерпіти, аби всі інші РОКИ харчуватися у новій їдальні, де вже є 4 каси? В нас на роботі й такого немає, і буває, що взагалі не обідаємо, а тут ціни від Боженьки і ще нарікаєте
00:21
05.04.2018
Петро
1
0
То чому ж ви тримаєтесь своєї роботи, а не ідете до Отто Кромберга? І буде вам щастя...
20:45
03.04.2018
Лариса
Гарно,затишно,мабуть і смачноооооо.....
18:41
03.04.2018
СТАС
Хорзов !!! Знімаю шляпу ... як завжди все блискавично
останні новини
19-04-2018 18-04-2018
Вибір редактора

Рейтинг