Поділитись:

У кафе зайнялася фритюрниця, – "ПортCity" про пожежу

Середа, 11 квітня 2018, 22:26
У кафе зайнялася фритюрниця, –

У зоні кухні фаст-фуду "Крила" зайнялася фритюрниця. Про пожежу в "ПортCity" стало відомо 11 квітня близько 22:00 години.

Як йдеться на сторінці ТРЦ "ПортCity" у Facebook, служба експлуатації та охорони спрацювали миттєво, займання ліквідували за чотири хвилини.

"Внаслідок події в ТРЦ "ПортCity" спрацювала система протипожежного захисту, зокрема система пожежної сигналізації та оповіщення, система автоматичного розподілу будівлі на безпечні сектори за допомогою пожежних штор та воріт. Оперативно відбулася основна евакуація гостей торгово-розважального центру та співробітників ТРЦ та орендрів. Однак, змушені визнати, що працівники орендарів всупереч можливій небезпеці для власного життя не бажають покидати робочих місць під час евакуації швидко або вважають це "фейком". Тож у майбутньому адміністрацією ТРЦ ПортCity буде проведена відповідна робота з орендарями протягом тижня", – зазначили в прес-центрі.

Як йдеться у повідомлені, наразі в "ПортCity" безпечно.

"Сьогодні ТРЦ зачинений для відвідувачів. Працівники орендарів можуть повернутися за двадцять хвилин, аби закрити усі робочі процеси. Завтра "ПортCity" працюватиме в звичному режимі з 10 ранку", – зазначили в ТРЦ.

Надрукувати
мітки:
коментарів