Поділитись:

Уже наймають репетиторів дітям, які йдуть у перший клас, – начальник управління освіти ВОДА

П'ятниця, 20 квітня 2018, 20:00

Начальник управління освіти Волинської ОДА Людмила Плахотна розповіла, як ставиться до репетиторства для школярів.

Про таке масове явище як репетиторство вона розповіла під час ефіру ток-шоу "Протилежний погляд LIVE".

"Репетиторство взагалі це дуже негативне явище і ми з ним намагаємося боротися. Але якби не було попиту – не було би пропозиції, і навпаки. Сьогодні репетиторів наймають уже дітям, які йдуть у перший клас. І ми це знаємо, тому що батьки не мають часу чи бажання з дитиною займатися вдома. Вони хочуть прийти додому і тільки відпочивати, а з дітьми (ми ж пам'ятаємо, як і ми вчилися) десь треба стимулювати дитину до навчання на першому кроці. Адже в школу приходять діти з різною підготовкою, вихованням і навіть різними можливостями мовлення. В однакових умовах навчаючи дітей ми не можемо привчити їх вчитися одразу", – зауважила начальник управління освіти.

Та порадила батькам, діти яких навчаються ще у початкових класах, брати активнішу участь у освітньому процесі їхнього чада.

Гості студії - екс-голова депутатської комісії з питань соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови Алла Надточій та начальник управління освіти Волинської ОДА Людмила Плахотна ><span class=Гості студії - екс-голова депутатської комісії з питань соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови Алла Надточій та начальник управління освіти Волинської ОДА Людмила Плахотна

Реклама: діловий партнер програми – бренд жіночого одягу ХОКА.

Надрукувати
мітки:
коментарів