Поділитись:

Голова піклувальної ради 22 школи – за впровадження інтерактивних дошок у школах Луцька

Субота, 21 квітня 2018, 14:00

Про зміни в системі освіти та новітні впровадження говорили 20 квітня під час ефіру ток-шоу "Протилежний погляд LIVE".

Так, ведуча Галина Падалко нагадала, що нещодавно Андрій Покровський презентував та подарував мультиборд школі №1 та запитала у гостей студії, чи потрібні такі речі усім школам. І як вони повинні фінансуватися?

Голова піклувальної ради ЛНВК ЗОШ І-ІІІ ступенів №22, депутат Луцької міської ради Алла Надточій вважає, що такі дошки вкрай потрібні.

"Якщо робиться реформа, має бути і підґрунтя фінансування. Через те, що та ж інтерактивна дошка, яку він презентував і подарував – вона потрібна для того, щоб по-новому представити предмет. Діти в захваті. У Львові ми бачимо, що є така програма, хоча би по одній в школі були, а далі можна накопичувати. Так же зробити програму, щоб кожен рік по одній дошці закупляти. Це не є аж значно такі великі кошти", - зауважила Алла Надточій.

Та додала, аби впровадити мультиборди в школи, повинне бути достатнє бюджетне державне фінансування і кошти з міського бюджету.

"Ця реформа якраз і потребує оновлення повністю матеріально-технічної бази. Це не лише для дітей, які будуть вчитися, а й для педагогів. Так же книги, які є новими, щоб вони ці матеріали мали і себе, ті ж ігрові різні моменти з початкової ланки", - додала голова піклувальної ради.

Із такою позицією погодилася й друга гостя студії начальник управління освіти Волинської ОДА Людмила Плахотна.

Реклама: діловий партнер програми – бренд жіночого одягу ХОКА.

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 березня 2024
17 березня 2024
13 березня 2024
12 березня 2024
19:34