Поділитись:

Провладна більшість обділила луцькі округи без депутатів на 1, 2 мільйона гривень

Четвер, 26 квітня 2018, 08:00

Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський обурений недофінансування "Програми підтримки ініціатив виборців територіальних виборчих округів, від яких не було обрано депутатів Луцької міської ради на 2018-2020 роки".

Про те, що обранці громади повинні дотримуватися своїх обіцянок, він сказав у середу, 25 квітня, під час сесійного засідання Луцькради.

"Ми пообіцяли виборцям, заклали 2,4 мільйона гривень на цей рік. Люди чекають цих грошей. Для кожного округу по 100 тисяч гривень може буде й менш ефективно, аніж по 200, але треба виконувати свої обіцянки перед громадою. Тому пропоную зняти 1,2 мільйона гривень з ремонту прибудинкових територій і покласти їх в програму "Округи без депутатів", - запропонував політик.

Однак лише 11 депутатів підтримали його пропозицію.

До слова, як пише ІА "Волинські новини", у вересні минулого року радник міського голови Ігор Поліщук обіцяв, що найбільша фракція у міськраді "УКРОП" підтримуватиме ініціативу Покровського.Тоді було прийнято рішення, що "округи без депутатів" у 2018 році повинні отримати вдвічі більше коштів, оскільки в 2017 році на ці території направлено грошей не було.

"Наша фракція (фракція УКРОП, - ред.) буде підтримувати цей проект рішення. У мене є перелік з 21 прибудинкової території, які перебувають в найгіршому стані, 17 з них на округах, що не мають депутатів. Ми побачимо, як програма буде реалізовуватися, і якщо до неї будуть потрібні зміни - то ми їх внесемо", – наголосив Поліщук.

Поки-що, обранці громади своєї обіцянки так і не дотримали.

Детальну інформацію про 12 обділених округів у Луцьку, читайте у спецтемі ІА "Конкурент".

Надрукувати
мітки:
коментарів