Поділитись:

Поліція має реагувати на покинуті напризволяще автівки, - Петро Шпига

Четвер, 26 квітня 2018, 12:00
Поліція має реагувати на покинуті напризволяще автівки, - Петро Шпига

Начальник Головного управління національної поліції в області Петро Шпига закликав волинян повідомляти силовиків про підозрілі предмети, а також про закинуті авто.

Про це він зазначив 26 квітня під час брифінгу.

"Якщо є така інформація, ми повинні її перевірити. Принаймні поспілкуватися з охороною, або з власниками цих ділянок, стоянок, де перебуває авто. Будемо вдячні за такі повідомлення і будемо на них реагувати", - зазначив Шпига.

Нагадаємо, що ІА "Конкурент" передавало поліції повідомлення про автомобіль, який понад рік припаркований на вулиці Словацького. В автівки спущені колеса, в салоні стоїть вода. Але патрульна поліція не знайшла порушень правил дорожнього руху і авто не в угоні. Тож воно і досі припарковане.

"Скрити машину ми не можемо. Це чиєсь майно. Якщо у неї є власник і вона не в угоні, перебуває на стоянці, що оплачується, або є власник стоянки, який відповідає за транспортний засіб, то, аби проникнути в авто, треба присутність власника, або особи, яка відповідає за авто, або рішення суду", - пояснив Шпига.

У випадку, якщо це громадське місце, не приватна парковка, поліція мала би встановити власника, адже, як підтвердив поліцейський, покинуті авто – це справді потенційна небезпека і до них треба уважно ставитися.

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00
10 квітня 2024