Поділитись:

У Луцьку відбудеться форум про роботу і майбутнє

Середа, 02 травня 2018, 17:47
У Луцьку відбудеться форум про роботу і майбутнє

Нинішній світовий ринок праці дуже динамічний і диктує свої умови успішності для компаній та працівників. Вже сьогодні у всіх нас виникає потреба планувати свою роботу, життя та благополуччя, дивлячись крізь призму тенденцій майбутнього, і, звісно ж, молоді люди перебувають на вістрі такої роботи.

Саме про майбутнє зайнятості та можливості праці в Луцьку говоритимуть 10 травня на креативному форумі, який має на меті не просто демонструвати успішні практики, але й організувати комунікацію між роботодавцями та молодими працівниками, – інформує Молодіжний центр Волині,

"Ми слухатимемо мотивуючі лекції, матимемо вільну розмову за кавою з усіма гравцями ринку праці і зайнятості, спільно попрактикуємось із уже успішними кейсами фрілансу чи малого бізнесу", – йдеться у повідомленні.

Форум складатиметься із 3-х частин: виступи спікерів, Coffee to go (розмова за кавою із роботодавцями, які мають пропозиції роботи на літній період) та воркшопи, де відбуватиметься практична робота у менших групах.

Теми воркшопів: "Change Roles або візьму на роботу Hr менеджера", "Все про фріланс: сам собі режисер?", "StartUp по Луцьки: і не кажи, що це нереально", "Навички 2030 через настолки".

Участь у заході вже підтвердили потужні компанії: ARTEFACT.St, СП ТОВ Modern-Expo, РЦ Промінь, ТОВ Забіяка, ТОВ "Тенета", КРЦ "Адреналін Сіті", ТОВ "КЛЕВЕР СТОРС", ПП "ТД "Салют",ТзОВ "ВОЛИНЬ-ЗЕРНО- ПРОДУКТ", ТОВ ФОЗЗІ-ФУД, Wetelo, Mobilife+, ПриватБанк та інші.

Необхідна попередня реєстрація.Початок о 10:00 годині.

Надрукувати
мітки:
коментарів