Поділитись:

У Луцьку не можуть "поділити" сміттєві баки

Вівторок, 08 травня 2018, 10:00
У Луцьку не можуть «поділити» сміттєві баки

Лучани скаржаться, що деякі мешканці міста не мають власних сміттєвих баків і скидають сміття поблизу інших.

Так, на платформі "Відкрите місто" про проблему написала користувачка Наталія Гнітецька.

Жінка інформує, що до сміттєвих баків, що розташовані на перехресті вулиць Львівська-Даньшина, мешканцями приватних будинків та прилеглих до міста сіл постійно звозяться величезну кількість сміття. Щоранку та щовечора, а також у вихідні дні протягом всього дня, можна спостерігати, як з авто вигружають сміття мішками, коробками та складають його біля сміттєвих баків.

"Вивозиться в тому числі трава, гілки, старі частини машин після ремонту і т.д. У результаті утворюються купи сміття, які потім розносять тварини, безпритульні, вітер. Воно валяється на дорозі, на тротуарі, у сквері, на траві в дворах будинків. Сморід у літню пору, коли висока температура повітря, стає нестерпним", – описує ситуацію жінка.

Та додає, що муніципальна варта бездіє.

"Просто проходячи чи проїжджаючи повз – не звертають уваги, не роблять зауважень, взагалі не реагують. Не проводиться ніяка робота для недопущення такої ситуації. Не затримуються порушники, не проводиться профілактична робота", – зауважує авторка повідомлення.

"Нині ж мешканці прилеглих будинків просять про вирішення цієї проблеми. Можливо відслідковуванням протягом кількох днів в ранкові та вечірні години таких порушників та притягненням їх до відповідальності. Або ж більш наполегливою роботою з жителями приватних будинків задля придбання ними власних сміттєвих баків та укладення договорів на вивіз сміття", – підсумувала користувачка.

Після опублікування скарги, за вирішення проблеми все ж взялися у муніципальній варті.

Надрукувати
мітки:
коментарів