Поділитись:

У Луцьку члена виконкому, який їздив у Росію, виключили зі складу

Понеділок, 14 травня 2018, 10:40

Валерія Корпача вивели зі складу виконкому.

У міській раді вивели Валерія Корпача зі складу виконкому через його поїздку в російське місто Брянськ на так званий Міжнародний форум Переможців. Про це йшлося 14 травня під час засідання позачергової сесії Луцькради.

Депутат Петро Бойко сказав, що Валерій Корпач є одним із найкращих голів ОСББ Луцька.

Депутат Юлія Вусенко додала, що варто виключити зі складу виконкому Ігоря Муковоза, який був введений як людина від поліції. Хоча зараз вже стосунку до поліції не має.

"Так само назріло питання про виведення зі складу виконкому Олександра Рачкова", – зауважила Юлія Вусенко.

Депутат Артем Запотоцький поцікавився, чому депутати досі не розглянули заяву Рачкова про звільнення.

"Прийде час, і будемо розглядати питання Рачкова. Є презумпція невинуватості, буде звинувачення – розглядатимемо заяву", – сказав в.о. міського голови Григорій Пустовіт.

Депутат Микола Федік сказав, що Олександр Рачков курував певний напрямок і потрібно розглянути ту заяву, щоб ціла галузь, якою займався Рачков, не провисала.

"І ще питання: чи буде замість Корапача хтось вводитись до виконкому?" – спитав Федік.

Григорій Пустовіт відповів, що на черговій сесії питання розглянуть. А щодо обов'язків Олександра Рачкова, то зараз їх виконує заступник міського голови Костянтин Петрочук.

Врешті Валерія Корпача виключили зі складу виконкому.

Нагадаємо: волиняни у складі делегації від України взяли участь у так званому Міжнародному форумі Переможців, що відбувся у російському Брянську наприкінці квітня цього року і був присвячений річниці перемоги і 75-річчю звільнення Брянщини від німецько-фашистських загарбників.

Надрукувати
мітки:
коментарів