Поділитись:

Людоньки, порадьте ворожку

Четвер, 17 травня 2018, 07:40
Людоньки, порадьте ворожку

Часи ідуть, часи минають, а наші люди й досі вірять у ворожок і інших цілителів. От і нещодавно в одній із луцьких груп у Facebook питали пораду про якусь диво-жінку із Рожища. І ніби всі дорослі люди, а віра в забобони, вроки і інші речі, то як традиція. Що дивніше, часто у ці речі вірять люди, які вважають себе християнами. Ба більше, багатьом відомо і про отців, які в вині купають.

Якби поставити експеримент і почати приймати "пацієнтів", представившись ворожкою, б'юся об заклад, мої доходи були би вищі, аніж є сьогодні. У безвиході люди вірять усьому і розум повільно, та тмяніє. Я навіть упевнена, що багатьом би допомогла, говорячи поради, типу "не поспішайте", "всьому свій час", "зустрінете своє кохання навесні". І тоді у групах у Facebook раз на десять, а знайдеться коментар, типу, "Таня - ворожка від Бога, мені реально всю правду розказала")

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій.Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів