Поділитись:

Луцькі "Богдани" безплатно возять пасажирів

Середа, 23 травня 2018, 11:50

З нагоди 20-річчя бренду 388 нових автобусів і тролейбусів "Богдан" великого і надвеликого класу безплатно перевозять людей у 9 містах України.

Про це повідомляється на сайті корпорації.

Весь день мешканці Києва, Вінниці, Хмельницького, Сум, Одеси, Кременчука, Полтави, Херсону, Івано-Франківська можуть абсолютно безкоштовно користуватися новими комфортабельними великогабаритними автобусами і тролейбусами "Богдан". Акція охопила саме ті міста, які почали оновлення муніципальних автопарків і перехід з автобусів малого класу на сучасні моделі транспорту великого і надвеликого класу.

На дверях автобусів і тролейбусів, які пропонують безкоштовний проїзд, розміщена відповідна наклейка. Також кожен пасажир отримує на згадку невеликий подарунок.

"Мета цієї акцій – продемонструвати можливості вітчизняного автовиробництва, яке нічим не поступається іноземним аналогам. Наші автобуси і тролейбуси мають не лише все необхідне для комфортного пересування містом – Wi-Fi-зв'язок, кондиціонери, систему електронного сповіщення про зупинки – але й пристосований для матусь з дитячими візочками та людей з інвалідністю. Ми хочемо, щоб люди на власному досвіді переконалися, що за таким транспортом – інфраструктурне майбутнє українських міст", – сказали у прес-службі АТ "АК Богдан Моторс".

Довідково:

Загалом за 20 років було виготовлено 18 781 автобусів і тролейбусів. Сьогодні Корпорація "Богдан" – це сучасна європейська компанія, яка впроваджує передові технології у виробництво та має 5-ступеневий контроль якості своєї продукції. Це забезпечило їй міжнародні договори з низкою країн Євросоюзу. З 2018 року підприємство співпрацює з французькою компанією Bluebus у сфері виробництва кузовів для електричних автобусів, а нещодавно уклало угоду з датською Banke Electromotive на розробку електричних спецвантажівок.

Надрукувати
мітки:
коментарів