Поділитись:

Лучан запрошують на фестиваль сім'ї

Четвер, 24 травня 2018, 16:10

28 травня за доброю традицією у Луцьку відбуватиметься фестиваль сім'ї. У понеділок, на другий день Трійці, усіх лучан запрошують на масштабне та яскраве сімейне дійство, яке відбудеться в Центральному парку ім. Лесі Українки з 13:00 до 20:00.

Цього року особливістю заходу стане подружній челендж. Команда організаторів запропонує подружнім парам пройти 6 кроків до зміцнення сім'ї в інтерактивній формі. Кожна подружня пара, яка пройшла всі кроки автоматично стає учасником розіграшу сертифікатів на романтичну чи сімейну вечерю від партнерів фестивалю.

Відважні татусі зможуть позмагатися в силовому конкурсі "Супертато" з перетягування автомобіля. За коротких 30 секунд кожен чоловік станете супергероєм для своєї дитини, подарує їй незабутні враження і матиме шанс отримати подарунок.

Для дітей впродовж усього заходу працюватиме зона активного відпочинку: батути, майстерки, конкурси, розваги, велетенські мильні бульбашки та ін.

На сцені фестивалю:

  • RULADA – популярна співачка, автор, композитор, зоряний педагог по вокалу, засновник унікальної авторської школи різножанрового вокалу ImproviNation, є номінантом ряду престижних музичних фестивалів і премій: Х-фактор, Хіт-конвеєр 2016, Українська пісня, YUNA та ін.
  • Олександр та Віта Ліванцови – автори українського сімейного хіта "Моя сім'я", композитори, автори пісень, переможці конкурсу "Християнська пісня року";
  • Сергій Рибак – композитор, джазовий виконавець, засновник Християнської естрадно-джазової школи "Тритон" в Луцьку та в Києві.
  • Подружні конкурси, ігри.
  • Подарунки для переможців від спонсорів.


Організатори фестивалю: Центр сімейного життя, Луцька біблійна церква.

Надрукувати
мітки:
коментарів