Поділитись:

Шкода, що "клюнули" на фейк, – Романюк про скандал з "ремонтом дороги" на Федорова

Середа, 23 березня 2016, 11:50
Шкода, що

Луцький міський голова Микола Романюк сказав, що на відео, де ніби-то комунальники кладуть асфальт прямо в калюжу, насправді двірники висипали чотири відра відсіву.

Член виконкому Роман Романюк попровив в очільника міста прокоментувати скандальне відео, на якому робітники клали асфальт прямо в калюжу. Про це він попросив 23 березня, під час засідання Луцького міського виконавчого комітету.

Член виконкому Роман Романюк спитав мера чи розібрався він з ситуацією. Яка була знята кимось з жителів вулиці Федорова, які зафіксували на відео, коли двоє робітників ніби-то клали асфальт прямо в калюжу.

"Це сором на всю Україну. Я 5 років поспіль звертався з проханням відремонтувати цю дорогу, але там щороку проводяться лише ямкові ремонти. Вся проблема в тому, що там постійно збирається вода і їй немає куди стікати. Такі витрачання ресурсів, які ми бачили на відео, просто неприпустимі",– сказав Роман Романюк.

Микола Романюк зауважив, що відео фейкове в тому плані, що там зафіксовано не робітників, які ремонтують дорогу, а двірників, які просто висипали в калюжу чотири відра відсіву.

"Мені шкода, що ви "клюнули на фейкові зйомки. Це двірники , які прибирали вулиці, і які викинули сотири відра відсіву в калюжу, а не ремон дороги",– сказав Микола Романюк.

Нещодавно в інтернеті з'явилося відео, як луцькі комунальники здійснюють ремонт вулиці Федорова. На якому чітко видно, що вони просто закидають асфальт у ями з водою. Як пояснив згодом директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Іван Кубіцький, працівники ЖКП №11 вирішили замостити яму дрібним щебенем, який залишився після зими.

Надрукувати
мітки:
коментарів