Луцький ресторатор планує відкрити еко-ферму
Власник ресторану високої кухні у Луцьку "Patio di Fiori", ресторатор Володимир Пащенко планує створити еко-ферму.
Про це діловому виданню "Конкурент" розповів сам бізнесмен.
"Я зараз планую зайнятися екологічним сільським господарством. Хочу відкрити еко-ферму. Буду вирощувати салати для свого ресторану і для інших ресторанів, а також хороше правильне м'ясо овець. Там буде багато всього,зокрема, полуниця, яка буде давати врожай круглий рік. Завжди мріяв жити в такій країні, де круглий рік є полуниця", – зазначив Пащенко.
Ресторатор каже, що до кінця квітня буде обрана земельна ділянка для ферми і почнеться розробка проектної документації. Наприкінці 2016 року планують розпочати запуск першої черги будівництва.
На луцькій автостанції будують новий торговий центр (фото)
Скільки потрібно грошей для комфортного життя у Луцьку (відео)
Квартира у Ковелі, будинок на Житомирщині та 1,5 млн зарплата: що в декларації заступника прокурора Волині (відео)
У нацпарку в Луцькому районі «чорні» лісоруби зрізали дуб-патріарх (фото)
Вийшла з гуртожитку і зникла: на Волині розшукують студентку