Поділитись:

Луцький ресторатор планує відкрити еко-ферму

Середа, 23 березня 2016, 13:33

Власник ресторану високої кухні у Луцьку "Patio di Fiori", ресторатор Володимир Пащенко планує створити еко-ферму.

Про це діловому виданню "Конкурент" розповів сам бізнесмен.

"Я зараз планую зайнятися екологічним сільським господарством. Хочу відкрити еко-ферму. Буду вирощувати салати для свого ресторану і для інших ресторанів, а також хороше правильне м'ясо овець. Там буде багато всього,зокрема, полуниця, яка буде давати врожай круглий рік. Завжди мріяв жити в такій країні, де круглий рік є полуниця", – зазначив Пащенко.

Ресторатор каже, що до кінця квітня буде обрана земельна ділянка для ферми і почнеться розробка проектної документації. Наприкінці 2016 року планують розпочати запуск першої черги будівництва.

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024