Поділитись:

Про що говорили під час бізнес-сніданку у Луцьку?

Середа, 06 квітня 2016, 08:00
Про що говорили під час бізнес-сніданку у Луцьку?

У Луцьку за сніданком обговорювали системну бізнес-освіту.

Подія відбулася у суботу, 2 квітня.

Участь у спілкуванні взяло близько десяти осіб. Неформальним модератором бесіди виступив менеджер програм управлінського розвитку Києво-Могилянської бізнес-школи Тимур Демчук.

Тимур  ДемчукТимур Демчук

Представник освітнього закладу розповів, що в Україні аналогів їхнім програмам немає, а отже немає й конкуренції. Основою навчання є кейс-метод (Кейс – це події, які реально відбулися в певній сфері діяльності і які автор описав для того, щоб спровокувати дискусію в навчальній аудиторії, підштовхнути студентів до обговорення та аналізу ситуації, до прийняття рішень).

"Наприклад, наш викладач, який веде курс управління із продажів, здобув свої навички та знання, працюючи у бізнесі", – пояснив Тимур Демчук.

Директор веб-студії "ARTEFACT.St" Андрій Сірук поцікавився, яким чином вдається заманювати успішних бізнесменів навчати інших та ділитися своїми секретами.

Андрій СірукАндрій Сірук

Член команди бізнес-школи пояснив, що викладачі отримують за свою роботу непогані гроші, також вони мають можливість займатися консалтинговою діяльністю.

Керівник ділового інтернет-видання "Конкурент" Тарас Шкітер зауважив, що свого часу в KMBS виступав нинішній голова Адміністрації Президента та медіа-магнат Борис Ложкін. Менеджер поцікавився, чи проводив Ложкін лекції для бізнес-школи щодо розвитку медіа. Модератор бесіди відповів, що екс-власник "Forbes" в Україні у подібних програмах участі не брав, але в майбутньому він не виключає можливої співпраці з головою АП.

Тарас ШкітерТарас Шкітер

Цікавою для учасників бізнес-сніданку була інформація про школу стратегічного архітектора. Як розповів Тимур Демчук, вартість цієї програми становить 60 тисяч гривень. При цьому KMBS залучили до безкоштовного навчання 15 осіб.

Про що говорили під час бізнес-сніданку у Луцьку?

"Це замміністри, міністри, голова Антимонопольного комітету разом зі своїми заступниками, весь топ-менеджмент "Укроборонпрому", - повідомив представник бізнес-школи.

Також менеджер KMBS розповідав про співпрацю із ВНЗ та закордонними експертами, про відомих випускників школи, зокрема про співзасновника "Криївки" Андрія Худо.

Насамкінець організатори подякували усім присутнім та порадили завжди випереджати час, щоб бути успішними в бізнесі.

Про що говорили під час бізнес-сніданку у Луцьку?

Про що говорили під час бізнес-сніданку у Луцьку?
Автор фото:Руслан Пилипчук

Надрукувати
мітки:
коментарів