Поділитись:

У Луцькраді розповіли, як боротимуться зі злісними боржниками за теплопостачання

П'ятниця, 08 квітня 2016, 10:40
У Луцькраді розповіли, як боротимуться зі злісними боржниками за теплопостачання

Жителям міста, які боргують за теплопостачання значні суми, будуть обмежувати водовідведення і навіть забиратимуть квартири.

До злісних неплатників за теплопостачання будуть застосовані жорсткі міри. Про це сказав 8 квітня під час позачергової сесії Луцької міської ради перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

Він наголосив на тому, що для боржників будуть однозначно обмежувати водовідведення та вживати ряд інших заходів.

"Нехай подають на нас в суд, але будемо відключати водовідведення. Ми розглядаємо можливість обмеження в теплопостачанні в міжопалювальний період, хоча нам це не вигідно, бо буде розбалансування. Проте будемо заходити в квартири і відрізати батареї. Якщо борг перевищує 10 тисяч гривень і там не проживають малолітні діти до 18 років, то ми будемо такі квартири продавати. Вже в районі вокзалу ми готуємо на продаж таку квартиру. Так, це вже крайня міра, але ми будемо її застосовувати", - сказав Тарас Яковлев.

Депутат Луцькради Андрій Козюра зауважив, що обмеження на теплопостачання вплине на дисциплінованих платників за комунальні послуги. Адже фактично вони платять за послуги, яких не отримують.

Надрукувати
мітки:
коментарів