Поділитись:

Микола Романюк змінив кандидата на п'ятого заступника

П'ятниця, 18 грудня 2015, 09:08
Микола Романюк змінив кандидата на п'ятого заступника

Міський голова Луцька Микола Романюк змінив кандидата на посаду свого заступника з питань культури, освіти, охорони здоров'я та зв'язків з громадськістю на директора школи №1 Андрія Кицю.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту 17 грудня.

Як відомо, на сесії міськради депутати підтримали лише чотирьох з п'яти запропонованих Миколою Романюком кандидатур заступників мера. Своєю чергою, міський голова пообіцяв, що знайде кандидата на посаду 5-го заступника.

Як зазначив сам Микола Романюк, ефективність власної роботи він вбачає все ж із п'ятьма заступниками.

"Ще раз хочу наголосити на тому, що не кількістю, а якістю вимірюється робота. І я вважаю, що така кількість заступників дасть можливість більш ефективніше працювати міському голові на благо територіальної громади", - наголосив міський голова.

Голова постійної комісії Микола Федік наголосив, що "потрібно дати можливість міському голові сформувати свою команду", а тоді робити висновки про роботу цієї команди.

"Я вважаю, що не зовсім правильно вішати на трьох заступників величезну роботу. Чим менше ми зробимо навантаження на заступника, тим краще він буде працювати", - зауважив депутат Луцькради Євген Ткачук.

Втім, окремі депутати закидали міському голові, що ще один заступник – недоцільне використання бюджетних коштів. Цю думку Романюк заперечив та підкреслив, що впровадження цієї посади не вплине на збільшення фінансування.

Члени постійної комісії проект рішення не підтримали.

Андрій Киця - на фото ліворучАндрій Киця - на фото ліворуч

Довідка: Киця Андрій Іларіонович розпочав трудову діяльність у 1992 році вчителем англійської та німецької мов Луцької загальноосвітньої школи №14, яка згодом отримала статус гімназії. Працював заступником директора гімназії.
У 2003 році брав участь у Всеукраїнському конкурсі "Учитель року" у номінації "Англійська мова" і став лауреатом конкурсу (II місце). Учитель вищої кваліфікаційної категорії, має звання "учитель-методист". У 2006 році був призначений на посаду директора Луцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1.

Надрукувати
мітки:
коментарів