Поділитись:

Працівників ЛПЕ не влаштовує новий директор?

Четвер, 12 травня 2016, 15:05
Працівників ЛПЕ не влаштовує новий директор?

Водій ЛПЕ Андрій Черчик переконаний, що призначення Ігоря Грицюка на посаду директора підприємства – незаконне.

На думку Андрія Черчика, Ігоря Грицюка хтось "вперто просуває кар'єрною драбиною". Про це він сказав 12 травня під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Андрій Черчик ініціював подання петиції щодо визнання конкурсу на заміщення вакантної посади недійсним. За його словами, колектив не згідний з призначенням на посаду директора ЛПЕ Ігоря Грицюка.

"Людина приходить на посаду в такий незаконний спосіб, то вона і працювати буде незаконно. У нас є документація, яка підтверджує, що він став головним інженером ще будучи студентом. Він занадто молодий для такої професії, він має покровителів, які допомагають йому просуватись кар'єрною драбиною", - сказав Андрій Черчик.

Також він розповів депутатам, що було ще одне звернення щодо перегляду доцільності підняття зарплат для адміністрації підприємства. Адже, як сказав водій тролейбуса, зарплати в адміністрації – 10 тисяч гривень, а в директора ЛПЕ нібито більше 20 тисяч гривень. До того ж на підприємтві ввели ще одну штатну одиницю – фінансового директора, що, на думку Черчика, є нерозумно.

Депутат Олександр Козлюк сказав, що Андрій Черчик вводить всіх присутніх в оману.

"Я пропонував звільнити Черчика, бо він, перебуваючи за кермом тролейбуса, здійснював відеозйомку на телефон, чим загрожував безпеці пасажирів. Він представлявся головою профспілки, як виявилось, такої не існувало", - сказав Олександр Козлюк.

Заступник міського голови Сергій Григоренко нагадав членам комісії, що 10 лютого 2016 року оголосили конкурс на посаду директора ЛПЕ. Участь в ньому взяли чотири кандидати: Віктор Галенко, Сергій Дьомін, Володимир Пуц та Ігор Грицюк.

На закид Андрія Черчика, що Грицюк не має п'ятирічного досвіду роботи, Григоренко відповів, що така умова прописана у довіднику класифікаційних характеристик. Там є прописано чимало вимог до професії, такі як наявність вищої освіти, післядипломної освіти та інше. Але довідник не зареєстрований у Міністерстві юстиції, тому не є нормативним актом, а носить рекомендаційний характер.

Комісія взяла до уваги інформацію, яку повідомив їм Андрій Черчик.

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 березня 2024
15:50
12 лютого 2024
04 лютого 2024
22 січня 2024
06 грудня 2023
29 вересня 2023
23 вересня 2023
26 липня 2023
18 липня 2023
11:15
08 липня 2023
16:05