Поділитись:

ФК "Волинь" знайшов спонсора?

Субота, 21 травня 2016, 12:18
ФК

Луцький клуб "Волинь" намагається врятувати своє місце в Прем'єр-лізі і веде роботу над отриманням атестата.

Про це повідомляє видання sportarena.com.

20 травня почалося дистанційне і таємниче засідання виконкому, яке триватиме до понеділка. Саме на ньому вирішуватимуть долю луцького футбольного клубу.

Членам виконкому запропонували за допомогою факсу долучитися до процесу порятунку Волині. Адже луцький клуб висловив бажання залишитися в Прем'єр-лізі і навіть знайшов спонсора, тому просить федерацію продовжити атестаційний період до 31 травня, а до цієї дати зобов'язується погасити борги.

"У зв'язку з появою нових фінансових джерел, Волинь обіцяє розплатитися з усіма боргами до 31 травня і просить відкрити атестаційну вікно, хоча луцький клуб взагалі навіть не починав процедуру атестації", – заявив член виконкому ФФУ Артем Франков.

"Це прецедент, адже будь-який виняток може потім повторюватися знову і знову. Можна тільки здогадуватися, що робитимуть з цього приводу Металіст і Говерла. Я б хотів зрозуміти, чому це джерело фінансування з'явилося тільки в третій декаді травня. Хотів би побачити розгорнуте обґрунтування необхідності допустити Волинь до атестації, адже прецедент буде створений".

"Будь-який клуб зможе протягом сезону мучити своїх гравців, а потім у кінці травня заявити, що гроші з'явилися. Вважаю, це питання потрібно виносити на обговорення перед голосуванням", – резюмував Франков.

Нагадаємо, що загальна заборгованість Волині перед колишніми футболістами складає в цілому 3,2 мільйона доларів, за що до клубу вже були застосовані дисциплінарні санкції у вигляді зняття 18-ти очок в минулому чемпіонаті.

Надрукувати
мітки:
коментарів