Поділитись:

Маршрутка, яка втрапила у ДТП біля "Там-Таму", була справною, – перевізник

Понеділок, 23 травня 2016, 15:03

Відповідно до результатів експертизи, маршрутка № 47, яка нещодавно втрапила у ДТП, була справною.

Половину вартості лікування пасажирів оплатить фірма, а іншу половину – покриє страховка. Про це розповів Конкуренту директор ТОВ "АТП "Луцьк" Олег Колеснік.

"Автотранспорт проходив відповідну експертизу, яка виявила, що все справне. Бути такого не може, щоб ми випускали в рейс несправну маршрутку", - спростував Олег Колеснік інформацію про нібито несправний транспортний засіб як причину ДТП.

За словами перевізника, є дві найімовірніші причини ДТП. Перша – це те, що є свідки, які бачили, як маршрутку № 47 "підрізав" інший транспортний засіб, а друга причина – неуважність водія.

Маршрутка підлягає ремонту, тому за той час, поки її відновлюватимуть, на маршрут пустили інший транспортний засіб із резерву підприємства. Щодо подальшої долі на підприємстві водія, то Олег Колеснік запевнив, що в цій ситуації буде діяти відповідно до чинного законодавства. Нині ж підприємство опікується лікуванням постраждалих пасажирів, які були в той момент у маршрутці. Половину лікування оплатить фірма, а іншу половину покриє страхова компанія.

Директор підприємства додав, що наразі з проханням допомогти у лікуванні звернулось лише двоє пасажирів, інші відмовились від госпіталізації, запевнивши, що з ними все гаразд.

А рекламний щит, який впав на маршрутку №47 внаслідок ДТП на проспекті Соборності у Луцьку, відшкодовуватиме винуватець аварії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ БІЛЯ ТАМ ТАМУ МАРШРУТКА В'ЇХАЛА В БІЛБОРД (ФОТО, ВІДЕО)

Надрукувати
мітки:
коментарів