Поділитись:

Пасажирка маршрутки розповіла, як сталась аварія поблизу Там-Таму

Вівторок, 24 травня 2016, 15:03
Пасажирка маршрутки розповіла, як сталась аварія поблизу Там-Таму

Постраждала внаслідок ДТП, що трапилася поблизу "Там-Таму", Олена розповіла про те, як все було.

У той момент, коли маршрутка № 47 в'їхала в паркан, вона була всередині салону. Дівчина стверджує, що маршрутка все ж таки була несправна. Про це вона 24 травня розповіла Конкуренту.

Нині дівчина перебуває в одній із луцьких лікарень і пробуде там ще мінімум тиждень. В Олени діагностували струс мозку, тілесні ушкодження та наклали три шви на обличчя.

Олена розповіла, що сіла в маршрутку № 47 біля школи № 13. Спочатку планувала сідати біля водія, однак потім передумала і сіла на заднє сидіння. Маршрутка не була переповнена. Десь на вулиці Набережній водію маршрутки після зупинки не вдалось одразу ж завести транспортний засіб. Потім не вдалося одразу рушити й після світлофора біля ЦУМу. Такі проблеми супроводжували транспорт ледь не на кожній зупинці.

"Можливо, це єдина провина водія в тому, що не дивлячись на те, що не може завести одразу транспорт, він все ж продовжував їхати. Він до когось дзвонив, говорив про проблеми з транспортом, питав, що робити. Можливо, якби він висадив нас, пасажирів, все було б інакше. Мені особисто дуже шкода водія, адже він так само постраждав, як і я. До того ж, яка велика відповідальність лягла на нього", – зазначила Олена.

Момент аварії дівчина не пам'ятає детально. Щоправда, вона зауважила, що після мосту, який з'єднує проспекти Соборності та Перемоги, маршрутка почала стрімко набирати швидкість, а тоді її занесло на паркан і на неї впав рекламний щит.

"Я вдарилась, очевидно, обличчям об сидіння, що було попереду мене. Коли приїхала швидка, то я була першою, кого винесли із маршрутки", – розповіла Олена.

Щодо того, чи підрізав водія інший транспортний засіб, дівчина ні стверджувати, ані заперечувати не стала. Повної вини водія в тому, що трапилося, вона не вбачає. І додала, що власник транспортного засобу пообіцяв покрити їй всі витрати на лікування: частину страховкою, а частину за рахунок підприємства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МАРШРУТКА, ЯКА ВТРАПИЛА У ДТП БІЛЯ "ТАМ-ТАМУ", БУЛА СПРАВНОЮ, – ПЕРЕВІЗНИК

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ БІЛЯ ТАМ ТАМУ МАРШРУТКА В'ЇХАЛА В БІЛБОРД (ФОТО, ВІДЕО)

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024