Поділитись:

Лучанам розкажуть, як створювати ІТ-проекти у сфері е-демократії

Вівторок, 24 травня 2016, 16:44
Лучанам розкажуть, як створювати ІТ-проекти у сфері е-демократії

В Україні оголосили перший конкурс IT-проектів у сфері електронної демократії.

Лучан запрошують на презентацію міжнародної програми EGAP Challenge. Вона відбудеться 25 травня о 15:00 у DJ Ring Café (просп. Волі, 49а), – повідомляють організатори.

EGAP Challenge - міжнародний конкурс IT-проектів, мета якого створити інструменти, які допоможуть громадянам отримати сучасні якісні сервіси, ефективно взаємодіяти і безпосередньо впливати на владу, а влада - домогтися нового рівня прозорості та ефективності. Фонд підтримки ІТ-проектів на першому етапі становитиме 4,5 млн грн, а також внесок від бізнес-партнерів конкурсу.

Партнерами проекту є компанії-лідери сфери ІТ, зокрема IBM, Cisco Systems, De Novo, Intel. Саме їм відводиться ключова роль в проведенні навчання, надання власних технологій і продуктів для учасників, що і стане запорукою створення сучасних та інноваційних IT-інструментів у сфері е-демократії в Україні.

Презентуватимуть програму: Петро Верзун, голова ВОГО "Фонд місцевого розвитку" та Михайло Наход, голова ЛМГО "Центр Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу".

Зареєструватися можна тут.

Надрукувати
мітки:
коментарів