Поділитись:

Волинський медіа-холдинг змінив керівника

Вівторок, 31 травня 2016, 18:05
Волинський медіа-холдинг змінив керівника

Юрій Ричук пішов з медіа-холдингу Юрій Ричук пішов з медіа-холдингу "СІД МЕДІА ГРУП", який очолював два роки

Волинський медіа-холдинг "СІД МЕДІА ГРУП", до складу якого входить газета, кілька інтернет-видань та радіо, покинув шеф-редактор Юрій Ричук, який очолював структуру протягом двох років.

Про це повідомила директор агенції медіа-технологій "СІД-Інформ", яка входить до холдингу, Людмила Яворська на фейсбуці.

"Зміни – то завжди страшно, але той страх якраз і заставляє всіх ставати кращими. У нашого мегакрутого холдингу "Сім'я і Дім" – новий керівник", – написала журналістка в соцмережі.

Сам Юрій Ричук так прокоментував своє рішення: "То були круті два роки для мене. Ще ніколи я так багато не придумував, не створював, не кликав на роботу, не звільняв з роботи, не сперечався, не радився, не довіряв, не розчаровувався, не кайфував від зробленого …і не сумнівався. І то певно головне, чого мене тут, у ВолВесті навчили: сумнів – геть не причина не робити. Бо не знаєш меж своїх можливостей".

Як повідомив тепер вже колишній шеф-редактор холдингу у коментарі "Конкуренту", він отримав пропозицію, від якої не можна відмовитися: запропонували кращі умови, цікавішу роботу.

"В моєму вчинку є велика доля вимушеності. Я мусив це зробити", – розповідає Ричук.

Подальше своє місце працевлаштування журналіст лише частково окреслив, не повідомляючи нічого конкретного.

"Куди йду? Не хочу повністю розкривати свої карти, говорити про плани. Єдине що скажу, буду працювати з людьми, з якими працював раніше", – повідомив екс-шеф-редактор медіа-холдингу.

Як розповів Юрій Ричук, на прощання колектив подарував йому ікону Святого Юрія Переможця та селфі-палку.

Колектив подарував Ричукові ікону Святого Юрія Переможця та селфі-палкуКолектив подарував Ричукові ікону Святого Юрія Переможця та селфі-палку
Автор фото:facebook

Місце керівника у медійній організації зайняв Ігор Денисевич, який до того працював виконавчим директором "СІД МЕДІА ГРУП".

Як розповів новий очільник, основні завдання, які стоять перед ним – зберегти і примножити досягнення в газеті "Сім'я і дім", сконцентруватися на розвитку інтернет-видання "Таблоїд Волині" та гіперлокальної інтернет-мережі rayon.in.ua.

Зі слів Денисевича, медіа-холдинг намагатиметься продовжувати розвиватися за принципом конвергентної редакції, коли різні журналісти можуть готувати новини для різних видань медійної групи.

До слова, Ігор Денисевич випускник факультету міжнародних відносин луцького СНУ імені Лесі Українки. Новому керівникові холдингу 26 років.

Ліворуч новий керівник холдингу - Ігор ДенисевичЛіворуч новий керівник холдингу - Ігор Денисевич
Автор фото:facebook

Довідково:

До медіа-холдингу "СІД МЕДІА ГРУП" входить газета "Сім'я і Дім", інтернет-видання "Таблоїд Волині", гіперлокальна інтернет-мережа rayon.in.ua та радіостанція "СІД FM". Ще є журнал "Сімейний порадник" і агенція медіатехнологій "СІД ІНФОРМ"

Надрукувати
мітки:
коментарів