Поділитись:

ФК "Волинь" залишається в українській Прем'єр-лізі

Неділя, 05 червня 2016, 20:27
ФК

Президент Української Прем'єр-ліги Володимир Генінсон розповів про те, що в наступному чемпіонаті української Прем'єр-ліги зіграє 12 команд – до 11 колективів, які грали в турнірі в попередньому сезоні приєднається переможець Першої ліги.

Про це повідомляє Дзеркало тижня.

"Металург" Запоріжжя, як відомо, був виключений зі змагань. Дві команди не отримали офіційно атестат – це "Металіст" і "Говерла". Тобто залишилося 11 команд. На даний момент у нас є 11 команд Прем'єр-ліги і дванадцята команда, "Зірка", підніметься за спортивним принципом, як переможець Першої ліги", – сказав Генінсон.

Також президент УПЛ в деталях розповів про те, чому атестат отримала "Волинь": "Щодо "Волині". Дійсно був продовжений термін атестації для цього клубу. Зараз дуже багато матеріалів у пресі про надання або ненадання "Волинню" документів на атестацію. Насправді, лучани подали всі документи вчасно, крім фінансової звітності через заборгованість. Перед ФФУ була велика заборгованість як за арбітраж – у 957 000 гривень. Вона була погашена до 30 травня. Була велика заборгованість, більш 900 000 гривень, перед КДК. Вона також була погашена. Була погашена заборгованість перед усіма футболістами, які знаходяться на території України. Фінансова звітність була передана в Комітет з атестації, і він вже приймав рішення", – розповів Генінсон.

Надрукувати
мітки:
коментарів