Поділитись:

"Зараз така ситуація, яку потрібно пережити", – Кварцяний про справи луцької "Волині"

Понеділок, 25 липня 2016, 21:23

Головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний розповів, що клуб розрахувався з боргами, проте через "закрите" трансферне вікно не може заявити нових гравців, що впливає на результат команди.

"Наскільки в клубі все стабільно? Якби у нас закрилося глобальне питання щодо повернення боргів. Воно так тягнулося. Уявляєте, 30 травня вирішили, а сьогодні – 24 липня, і ми тільки 10 днів тому закрили останній борг. Є така манера – не знаю, у наших бухгалтерів або ще у когось – розтягувати процес. Він затягнувся, і ми не змогли заявляти гравців. Витрачені гроші! Дуже важливо, що інвестори пішли назустріч, зрозуміли і закрили наші проблеми", – заявив журналістам Football.ua тренер "Волині".

"Але дорога ложка до обіду. Якби мали можливість заявити гравців, які пройшли збори, команда виглядала б по-іншому. Могли б грати якісніше. Думаю і сподіваюся, що наші проблеми більше не з'являться в колишньому вигляді. Нехай будуть невеликі кошти, але все питання щодо функціонування клубу будуть закриватися. Тоді команда буде відчувати себе спокійно", – сказав тренер ФК "Волинь.

"Потрібно розібратися і чекати професіоналізму від функціонерів Федерації футболу. Вони повинні вирішити питання. Як вирішили закрити трансферне вікно, так, якщо клуб показав позитивний рух, закрив борги, давайте швидко і відкриємо. Якщо ми такі чесні і відповідальні. А ситуація така, що їх ніхто не покарає. Ну, не відкрили, поспимо, липень місяць, куди поспішати.

А у нас починається чемпіонат. Навіщо було Павелко (президент Федерації футболу України Андрій Павелко, – ред.) дзвонити і вітати мене з днем ​​народження? Подзвонив би краще до Інфантіно (президент ФІФА Джанні Інфантіно, – ред.) і сказав: "Волинь 10 днів без відкритого трансферного вікна. Я ж за тебе голосував. Відкрий, щоб в Україні був порядок". Ні, він витратив три хвилини, щоб мене привітати з днем ​​народження. Навіщо мені це привітання? Я кажу: "Андрій Васильович, у нас проблеми", – наголосив Кварцяний.

"Найближчі плани? Головне завдання – стабілізувати і організувати всю роботу. Щоб футболісти це відчули, і ми могли організувати команду, за яку не було б соромно ні тренерам, ні уболівальникам. Зараз така ситуація, яку потрібно пережити. Думаю, ми її переживемо", – резюмував він.

Надрукувати
мітки:
коментарів