Поділитись:

У Луцьку хочуть перевірити законність будівництва церкви навпроти гімназії № 4

Середа, 27 липня 2016, 21:00
У Луцьку хочуть перевірити законність будівництва церкви навпроти гімназії № 4

У Луцьку просять перевірити законність будівництва церкви у сквері навпроти гімназії № 4, наявність у забудовника дозволів на будівництво, протоколів громадських слухань стосовно цього питання та наявність церкви у генеральному плані міста.

Притягнути до відповідальності також просять усіх порушників закону та забудовника у разі виявлення порушень, – сказано у петиції Оксани Нєдовєсової на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

"Церква будується, спуск в парк перекритий, на дорозі по колишньому спуску в парк вирита яма, для священників все дозволено і немає закону? Чому люди, які вважають себе наставниками бога і вважають, що мають право проповідувати справедливість і закон, хамськи порушують цей закон: і правила з використанні рівнів шуму у житлових та прибудинкових територіях, а також самі правила забудови. Проживаю у будинку за адресою проспект Волі, 22 і буду добиватись справедливості і закону через всі можливі способи", – наголошує авторка звернення.

Нагадаємо, що раніше лучанка Оксана скаржилася на церковний спів, який не дає можливості виспатися у літній період при відчиненому вікні

До кінця збору підписів залишилося

Надрукувати
мітки:
коментарів