Поділитись:

Головний патрульний Луцька розповів, чому не захотів працювати приватним охоронцем

П'ятниця, 29 липня 2016, 13:56

Начальник патрульної поліції Луцька Олександр Вовченко до того, як вступив у ряди патрульних поліцейських, працював приватним охоронцем політиків та бізнесменів.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню Таблоїд Волині.

Зі слів патрульного, у цій професії є багато небезпек.

"Небезпека полягає в тому, що ти не розумієш, чи насправді є замах, чи це просто інсценізація, наприклад для піару. Був один реальний випадок замаху на життя. Людину, яку я охороняв, хотіли зарізати. Але ми добре спрацювали, і всі лишилися живі-здорові", – каже Олександр.

Олександр Вовченко розповідає, що кошти, які заробляв, будучи охоронцем, в основному витрачав на лікування. Це стало однією з причин, чому вирішив піти з професії.

Крім того, головний патрульний Луцька привідкрив деякі деталі зі свого життя.

За освітою він – ветеринар: закінчив Білоцерківський аграрний університет. Зараз же, працюючи, паралельно навчається у Національній академії внутрішніх справ.

Вовченко розповів, що захоплення спортом у студентські роки дало змогу йому заробляти "перші" гроші. Зокрема, працювати тим же охоронцем, а також тренером.

Про початок набору до патрульної поліції Олександрові повідомила його дружина. Власне, із того все й почалося.

Розповів головний патрульний Луцька також і про своє фінансове становище.

На посаді начальника патрульної поліції Луцька він отримує 15 тисяч гривень щомісяця. Однак додає, що це разом із преміальними.

У Луцьку правоохоронець не має власної квартири, тому поки винаймає житло. Так само немає чоловік і автомобіля. Каже, що свого часу довелося продати через фінансові труднощі.

Надрукувати
мітки:
коментарів