Поділитись:

Високими тарифами за "комуналку" влада посилює трудову еміграцію, – депутат Луцькради

Четвер, 04 серпня 2016, 15:38
Високими тарифами за

У той час, коли в Україні існує та стрімко розвивається еміграція і трудова еміграція, здорожчанням тарифів на комунальні послуги влада тільки посилює ці явища.

Про це в ефірі "Радіо Луцьк " у середу, 3 серпня, розповів депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук.

"Всі працюватимуть за кордоном, а в Україні залишаться діти і люди літнього віку, які за гроші працюючих українців закордоном оплачуватимуть комунальні тарифи", – сказав він.

Поліщук також назвав небґрунтованими та здирницькими нові тарифи, що ставлять українців у безвихідне положення, та додав, що, до прикладу, високу вартість газу держава могла б компенсувати невисокою ціною електроенергії.

"Представники центральної влади та люди, які працюють в "Нафтогазі", обсолютно відірвані від реальності, тому що при такій складній ситуації голові "Нафтогазі" чи заступнику хотіли придбати броньований "Мерседес" за 5 мільйонів гривень. Для чого цей автомобіль такі установі – невідомо. Окрім того, я вважаю, що держава таку високу вартість газу, яка є теж невиправданою, могла б компенсувати невисокою ціною електроенергії (атомна електроенергія є дуже дешевою)", – резюмував депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "НОВІ ТАРИФИ ВВАЖАЄМО НЕОБҐРУНТОВАНИМИ ТА ЗДИРНИЦЬКИМИ", – ДЕПУТАТИ ЛУЦЬКРАДИ

Надрукувати
мітки:
коментарів