Поділитись:

Надія Савченко на "Бандерштаті": "Народ – бидло. Це вина влади" (фото, відео)

Субота, 06 серпня 2016, 20:21
Надія Савченко на

Надія Савченко на

Народний депутат України Надія Савченко відвідала 10-ий ювілейний фестиваль "Бандерштат-2016" та провела лекцію з молоддю, де відверто відповіла на усі питання відвідувачів.

Так, під час зустрічі на гутірковій сцені фестивалю "Бандерштаті" 6 серпня Савченко розповіла про своє перебування у полоні та в російській в'язниці, написану нею книгу про пережите, перемовили з так званими ДНР і ЛНР та багато іншого. Лекцію від нардепа пропонуємо переглянути у цитатнику.

* * *

"Я розумію, що я вам трохи незрозуміла, тому що два роки з мене малювали іншу людину"

"Я настільки втомилася зневірюватися, що цього разу я готова померти, щоб тільки у нас все вийшло"

"Влада для того і є, щоб люди її спрямовували. Знаєте, як баранів у загоні луплять, коли вони не туди йдуть... Так от влада – це ваші барани. Так що женіть їх куди треба"

"Ворог України – корупція"

"Мені байдуже з ким говорити, хоч із чортом"

► "Коли я сиділа у в'язниці, мені мати написала листа, що, захищаючи Україну, у неї загинув син. І вона дуже хоче, щоб вижила я, бо я тоді голодувала. Вона сказала, що може зрозуміти ту матір, в якої син, одурений російською пропагандою, загинув з боку сепаратизму. Вона сказала: "Нам більше ділити нічого. У нас нічого немає". Якщо так сказала людина, яка втратила найбільше, то чи мають право "вякати" ті, хто взагалі нічого не втратив або втратив менше"

"Я боялася, щоб моє життя не обійшлося Україні дорогою ціною"

► "Савченко не потрібна Президенту. Вона потрібна просто героєм, а ще, бажано, мертвим героєм"

► "Половина людей у в'язницях сидять без вини.І на жаль така пострадянська система, система продажної прокуратури, суддів, ментів створена для насилля над людьми. Росія хоче її зберегти, а я хочу її зламати"

► "Закон Савченко - це як вбитий клин у систему, який відразу показує, що працює не так. Але це не означає, що треба клин вибивати з гнилої системи. Ним треба розвалити всю цю систему, щоб збудувати нову"

► "Через те, що народ – бидло, і через те, що його бидлом роблять, – це вина влади. У нас країну потрібно було розвивати, і була можливість це робити 25 років. Її добили"

► "У Раді ніхто ніколи не вірить. Там людина людині – вовк"

Переглянути відео можна тут і тут

Надія Савченко на

Надрукувати
мітки:
коментарів