Поділитись:

Співвласник «Променя» анонсував відкриття розважального центру

Четвер, 31 грудня 2015, 12:12

Бізнесмен Андрій Покровський каже, що "Промінь" відкриють вже у 2016 році.

Також у 2016 році заплановане подальше облагородження берегів Сапалаївки. Про підсумки року, що минає і плани на наступний Андрій Покровський повідомив на офіційній сторінці соціального проекту "СІТY PARK" в Facebook.

"Добігають останній дні 2015 року і саме час обернутися назад та скласти плани на рік прийдешній. Місток закоханих над Сапалаївкою давно став популярним місцем для фотосесій молодят, а цьогоріч у соціальному проекті "Сіті-Парк" - стало ще більше затишних місць для відпочинку лучан. Приємно, що молоді до вподоби сучасний скейтпарк, де безкоштовно можна кататися досхочу. Так само, в теплу пору року, завжди людно і на work-out майданчику", - перераховує меценат зроблене за рік.

"Концепція Сіті-Парку передбачає, що тут, біля Сапалаївки, має бути інфраструктура для всіх вікових категорій, тому облаштовано і дитячий майданчик, і місця для настільних ігор, що так полюбляють наші пенсіонери. А шанувальники творчості Скрябіна постійно приносять квіти до пам'ятника справжньому музиканту", - пише Покровський.

Також у 2015 році бізнесмен став депутатом Луцької міської ради, тож подякував виборцям:

"Лучани доручили мені представляти їхні інтереси в міській раді. Це велика відповідальність і честь для мене, тож я дякую за таку довіру! Я ще тільки вчуся бути депутатом, тому там де потрібна негайна допомога, роблю як звик – самотужки. Наприклад, лучани попросили облаштувати спуск і сходи з бруківки із металевим поручнем на розі вулиць Клима Савури та Георгія Гонгадзе і це вдалося швидко зробити", - звітує депутат.

У 2016 Покровський обіцяє розширити межі Сіті-Парку, де буде облаштувано універсальний спортивний майданчик для заняття баскетболом, тенісом та міні-футболом. Також мають бути столи для пінг-понгу, вулична галереї для стріт-арту і благоустрій території для прогулянок та відпочинку.

"Не помилюся, якщо скажу, що лучани уже зачекалися відкриття "Променя". У новому 2016 році оновлений, розважальний центр, відкриє двері для відвідувачів", - анонсував насамкінець Покровський.

Надрукувати
мітки:
коментарів