Поділитись:

На Лесі Українки можна буде заряджати ґаджети від сонця

П'ятниця, 12 серпня 2016, 13:51

На оновленій вулиці Лесі Українки встановлять так зване сонячне дерево, за допомогою якого можна буде підзарядити ґаджет енергією сонця.

Про це у програмі Волинської регіональної дирекції НТУ "Відкрите місто" розповів перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

З його слів, до Дня Незалежності частину вулиці Лесі Українки (до Кривого Валу) планують завершити. На розі вулиць облаштують сквер, також на Лесі Українки встановлять нові лавки і дерево, від якого можна буде зарядити будь-який ґаджет.

Як повідомив Яковлев, встигнути з ремонтними роботами до серпневих свят хочуть й на вулицях Замковій, Плитиниці, Кафедральній. Там також будуть два сквери.

Загалом цього року запланували відремонтувати 60 вулиць і провулків. Роботи здійснюватимуть до того часу, поки сприятимуть погодні умови.

"З 37 дворів, які запланували зробити в цьому році, ведуться роботи щодо 21. Частина з них закінчилася або практично закінчилася, частина перебуває в активній стадії. Великий обсяг робіт здійснюють у дворах на вулицях Кравчука, Гордіюк", – зазначив Яковлев.

Надрукувати
мітки:
коментарів