Поділитись:

Головний патрульний Луцька починав слідчим на Донбасі

Четвер, 31 грудня 2015, 18:02

Антон Цюцюра до призначення начальником управління патрульної поліції Луцька вже встиг попрацювати у Києві та Львові.

Зараз Цюцюра мешкає прямо на роботі, але зізнається, що шукає квартиру. Про свою кар'єру в правоохоронних органах начальник поліції розповів в інтерв'ю Волинському агентству розслідувань.

"Я працював трохи більше року слідчим у Великоновосілківському районі Донецької області. Проте звільнився за сімейними обставинами, без якихось негативних умов чи наслідків. Потім п'ять з половиною років працював на металургійному заводі у службі охорони. Проте коли почув про набір у нову поліцію захотів спробувати себе", - розпочав Антон Цюцюра.

Коли оголосили набір в поліцію Києва молодий чоловік пішов здавати тести., потрапив на навчання, після чого пройшов відбір до командирського складу, який проводили окремо.

"Згодом абсолютно всі командири проходили перевірку на поліграфі, після якої мене призначили командиром роти у Києві. Два місяці я попрацював там, а після того отримав телефонний дзвінок – завтра ти у Львові. Тож наступного дня я вже був у там у якості командира батальйону. Три місяці я пропрацював на цій посаді. У Львові ми досить непогано запустили поліцію, без нарікань та зауважень. Я знову отримав телефонний дзвінок – повідомили, що відтепер я працюватиму у Луцьку в якості начальника управління", - розповів Цюцюра.

Надрукувати
мітки:
коментарів