Поділитись:

У Луцьку бізнесмени судяться за приміщення в "Глобусі"

Середа, 17 серпня 2016, 17:25
У Луцьку бізнесмени судяться за приміщення в «Глобусі»

У Луцьку два бізнесмени не можуть поділити спільний коридор.

У Господарському суді Волинської області розглядають справу за позовом "Агропромислової групи "Пан Курчак" до "Холдінгової компанії "Єврохолдінг" Як відомо, першу фірму пов'язують із нардепом з Волині Сергієм Мартиняком, другу – з бізнесменом Сергієм Голіковим, – йдеться в сюжеті ТРК "Аверс".

Позивачі вимагають усунення перешкод в користування приміщеннями. Йдеться про ТЦ "Глобус", що розташований на вул. Єршова, 11. А точніше про хол будівлі розміром понад 300 квадратних метрів, що на першому поверсі.

Площі перебувають у користування співвласників торгового центру. Однак у травні коридор приміщення почали перетворювати у торгові площі. За словами представниці "Агропромислової групи "Пан Курчак", відповідач без погодження інших співвласників там розташовує свої крамниці і нібито створює перешкоду у користуванні спільним майном, тож він через суд має намір демонтувати магазини.

Суддя Валентина Дем'як 17 серпня не поставила крапку в цій справі, бо на розгляд не з'явилися представники "Холдінгової компанії "Єврохолдінг", тож справу відклали.

Переглянути відео на YouTube

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024
17 квітня 2024