Поділитись:

Випускники луцької Бізнес Школи на день стали піцейолами

Субота, 02 січня 2016, 14:04

Луцькі школярі-випускники БізнесШколи ЮніорБанку спробували себе в ролі піцейол місцевої піцерії "Фелічіта".

Діти після тримісячного навчання фінансовій грамотності відсвяткували перший у житті справжній випускний, – повідомляє прес-служба ПриватБанку.

На випускному діти навчилися готувати шість видів італійської піци з 30-ти, які випікають у волинській піцерії – "Фелічіта".

"Інгредієнти обирали найулюбленіші - шинку, курку, томати, печериці, оливки та кукурузку, - каже адміністратор піцерії "Фелічіта" Юлія.

Розкачували діти як могли, бо традиційний діаметр кожної піци 30 сантиметрів.

Таємниці рецепту піци працівники "Фелічіти" не відкривають. "Любов - головний інгредієнт", –зізнається піцейоло Артур Губанов.

Щодня піцмайстер випікає від 80 до 200 порцій піц. На виготовлення однієї піци витрачає максимум 3 хвилини, тобто на тісто, начинку та випікання. Звісно, випускник БізнесШколи ЮніорБанку затрачали більше часу на свої кулінарні вироби.

"Учні з різних луцьких шкіл здобули нові знання в БізнесШколі, а найбільше впродовж понад 10 занять їм запам'яталися свіжі емоції. В дітей гарно працює уява та логічне мислення, тож і навчання, і його завершення було яскравим, цікавим та практичним, – розповідає керівник напрямку "Кредитні карти" і "Gold-клуб" Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Аліна Канинець.

ЮніорБанк розпочав свою діяльність у 2009 році в Україні. За час діяльності випускниками БізнесШколи на Волині стало понад 1000 школярів. Активно користуються картами ЮНІОРА в області майже 6500 дітей.

В лютому 2016 року ЮніорБанк розпочне новий навчальний курс фінансової грамотності.

Надрукувати
мітки:
коментарів