Поділитись:

У Луцьку запрацювала "Святкова Алея 2016"

Субота, 20 серпня 2016, 18:00

У Луцьку запрацювала "Святкова Алея 2016", яка діятиме два дні: у День міста і День Незалежності України (20 і 24 серпня).

В усі дні заходу будуть діяти п'ять локацій, які дослідило ділове видання Волині "Конкурент".

Перша локація – "Територія розваг"

Саме тут встановлена сцена, на якій виступлять святкування Дня міста у Луцьку, київські музиканти – гурт "Без обмежень". Ці хлопці неодноразово виступали в обласному центрі Волині і готові в черговий раз підкорити серця місцевих жителів. Виступ запланований на 20:30, а поки рокери готуються та налаштовують інструменти.

Друга локація – "Територія їжі"

Тут на лучан та гостей міста чекає "стріт-фуд", аби ніхто не залишився голодним. Подбати про "повні" шлунки відпочиваючих повинні хлопці із "Дмитрука".

Третя локація – "Дитяча територія"

"Найживіша" територія, оскільки тут "заправляють" дітлахи, які мають змогу подивитися виступи своїх ровесників, покататися на гірці, половити "рибку", збудувати замок Любарта, розмалюватися та багато іншого.

[image=9915]

Четверта локація – "Територія краси"

Тут буде цікаво не тільки панянкам, а й панству. Можна дізнатися нове про макіяж , одяг та фітнес. Зокрема, лучани мають можливість виграти абонементи у фітнес-клуб "Maximus", де працює перша кросфіт зона у місті.

П'ята локація – "Найбільша handmade ярмарка міста Луцьк"

В цьому місці, кожний охочий може поспілкуватися із великою кількістю майстрів і творчих людей, а також придбати їхню продукцію. Для прикладу прикраси та іграшки, які виготоволи люди з обмеженими можливостям.

Ділове видання Волині "Конкурент" продовжуватиме інформувати вас про хід святкування Дня міста у Луцьку.

Надрукувати
мітки:
коментарів