Поділитись:

На луцькому заводі відкрили їдальню

Середа, 24 серпня 2016, 13:11
На луцькому  заводі відкрили їдальню

У Луцьку у День Державного Прапора і напередодні 25-ї річниці Незалежності України на АТ "СКФ Україна" урочисто відкрили нову їдальню.

Виступаючи під час церемонії з цієї нагоди, гендиректор підприємства Володимир Цибульський пригадав, що коли його наприкінці 2001 року призначили на посаду, він одразу визначив собі пріоритети соціальної спрямованості. Про це повідомляє видання "Волинський інформаційний портал".

Першим зреалізованим із них став так званий зимовий проект, завершення якого дозволила забезпечити робітникам гарні умови праці у зимовий період.

Другим кроком стало будівництва нових сучасних роздягалень із душовими кабінами й іншим обладнанням для гігієни. Потому на СКФ облаштували автомобільну стоянку для машин працівників підприємства. І наразі (бо, звичайно та цьому тут не планують зупинятися) завершено цей каскад соціальних проектів новою їдальнею, де створені прекрасні умови як для робітників, так і для працівників.

Адже заклад харчування обладнаний сучасною і зручною імпортною технікою для приготування їжі, посудомийною машиною, красивими меблям. Дизайн вирізняється затишком, бо головною у підходах до реалізації проекту була вимога, щоб люди почувалися комфортно і могли відпочити під час обіду, зокрема розвантажитися психологічно.

До речі, крім внутрішнього залу, тут облаштували і майданчик на вулиці, де у гарну погоду можна поїсти чи просто попити кави. Директор з виробництва АТ "СКФ Україна" Норберт Штрунк зазначив, що сьогоднішнє відкриття – черговий крок у покращені умов для робітників і доказ того, що у компанії турбота про людей стоїть на першому місці.

Інспектор з якості підприємства Ольга Партас із щирою посмішкою додала, що такі комфортні умови та смачні страви створюють враження, що ти їсиш удома.

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
28 лютого 2024
12 лютого 2024
08 лютого 2024
29 січня 2024
27 листопада 2023
29 жовтня 2023
22 жовтня 2023
07 вересня 2023
30 серпня 2023